• Home
 • Blog
 • De multe ori, oamenii își rezervă creativitatea și efortul suplimentar pentru amestecarea băuturilor alcoolice.

De multe ori, oamenii își rezervă creativitatea și efortul suplimentar pentru amestecarea băuturilor alcoolice.

De multe ori, oamenii își rezervă creativitatea și efortul suplimentar pentru amestecarea băuturilor alcoolice.

Trimiteți-ne un mesaj

 • Prenume * Nume * E-mail * Număr de telefon * Cel mai bun mod Pentru a mă contacta * Ați dori să primiți mai multe informații? * Cum vă putem ajuta? Autentificare

  Protocol

  Vizualizare algoritm

  Site -urile de investigare participante au adoptat algoritmul CSI național ca bază pentru tratamentul lor al pacienților AMI (STEMI & AMP; NSTEMI) care se prezintă la cardiogene şoc. Spitalele partenere utilizează acest protocol de șoc cardiogen definit, care include plasarea rapidă a pompei Impella Heart, PCI și a monitorizării inimii corecte pentru a reduce rapid utilizarea inotropelor. Datele procedurale și de calitate sunt colectate la fiecare pacient și depuse pentru includerea în registru.

  rezultatele colaborării și pașii următori am avut o rată de supraviețuire de 76%. Spitalele de joc se alătură acestei inițiative Cum am obținut alte spitale să se alăture acestei inițiative? Joaca ;

  supus tratamentului cancerului este dificil să spunem cel mai puțin. Poate fi deosebit de dificil atunci când suferiți chimioterapie sau radiații pentru cancerul de cap și gât, deoarece tratamentul vine adesea cu atât de multe tulburări în viața de zi cu zi.

  „Din cauza localizării cancerului de cap și a gâtului, tratamentul interferează cu o mulțime de lucruri care ne fac umani: poate face dificilă respirația, vorbirea, mâncarea, înghițirea și mestecarea”, spune Amy Williams, doctorat, psiholog de sănătate clinică cu sistemul de sănătate Henry Ford. „Când nu poți face aceste lucruri, te retragi din viață. Aceasta este o reacție naturală – de ce ai vrea să ieși și să faci lucruri de care nu te poți bucura? Dar când vă retrageți, experimentați mai puține evenimente pozitive. Nu experimentați bucurie sau legătură cu oamenii. Și din această cauză, persoanele care au cancer la cap și gât au mai multe șanse să aibă depresie sau anxietate și au rate mai mari de sinucidere în comparație cu populația generală și cu alții cu cancer. ”

  Cum poate ajuta un psiholog de sănătate clinică

  , deoarece drumul către recuperare poate fi lung și dificil, este important să ai pe cineva care te poate ajuta să treci prin tratament. „Este un joc fizic și mental – ai nevoie de rezistență pentru a persevera”, spune dr. Williams. „S -ar putea să aveți instrumentele de copiere de care aveți nevoie pentru a face față vieții, dar este posibil să nu aveți instrumentele de coping de care aveți nevoie pentru a face față cancerului. Rolul meu este să vă împărtășesc acele instrumente pe care le puteți folosi pentru a face față cancerului. ”

  Abilități de coping pe care le folosește Dr. Williams includ:

 • Abilități de relaxare (inclusiv tehnici de respirație și relaxare musculară)
 • > Aptitudini de mindfulness (modalități de a vă teme și de a vă readuce atenția în momentul prezent; a nu vă bloca în „ar putea/a putut/ar trebui” sau „ce dacă este”)
 • Creșterea conștientizării și toleranței gândurilor tale și sentimente, indiferent de ce gânduri sau sentimente sunt
 • ascuțirea abilităților de comunicare (cu parteneri, îngrijitori, prieteni, cunoscuți) și fiind afirmativ în a cere ceea ce doriți sau aveți nevoie
 • concentrarea În ceea ce privește îngrijirea de sine (somn, nutriție, exerciții fizice și auto-compasiune)
 • Reframing cognitiv (de exemplu, în loc să simți că ești o povară, simțind că le oferi altora darul de a fi capabil să vă ajute, astfel încât să se simtă mai puțin neputincioși)
 • Dr. Williams vorbește și cu pacienții despre sprijinul logistic: cine vă va duce înainte și înapoi la tratament? Ce se întâmplă când nu poți fi ocupat fizic în timpul tratamentului?

  Ajut, de asemenea, pacienții să înțeleagă sistemul medical în care urmează să fie lansat ”, adaugă dr. Williams. „Și îi ajut pe restul echipei lor medicale să înțeleagă fiecare pacient în parte și sistemul de asistență cu care va lucra.”

  a vedea un psiholog sau terapeut în supraviețuirea cancerului de cap și gât este de asemenea importantă. „Știm că există un punct emoțional și fizic scăzut la aproximativ o lună după ce tratamentul a fost finalizat, când pacienții încă se confruntă cu efecte dificile din tratament, dar nu au„ jobul cu normă întreagă ”de a merge la tratament zilnic sau de a-și vedea echipa medicală În mod regulat, spune dr. Williams. „Îi ajutăm să treacă prin această perioadă foarte provocatoare pentru a ieși în vârf.”

  Doriți mai multe sfaturi de la experții noștri? Abonați -vă pentru a primi un e -mail săptămânal cu ultimele noastre articole, inclusiv mai multe despre copingul cu cancerul.

  Pentru a face o întâlnire cu un specialist în cancer, vizitați henryford.com/cancer sau sunați la 1-888-777-4167.

  Amy Williams, doctorat, este un psiholog de sănătate clinică cu sistemul de sănătate Henry Ford. Ea lucrează cu pacienți cu cancer de cap și gât la Henry Ford Cancer Institute din Detroit și Henry Ford Spital din Detroit.

  Categorii: Feelwell

  Etichete: sănătate comportamentală, cancer, cap de cancer și gât

  ;

  Ce este mai bine într -o zi caldă de vară sau seară decât o băutură fantezistă pentru a te pune într -o dispoziție bună? Adesea, oamenii își rezervă creativitatea și efortul suplimentar pentru amestecarea băuturilor alcoolice. Dar nu există niciun motiv pentru care Mocktails (cocktail-uri nealcoolice) nu ar trebui să obțină aceeași atenție. De multe ori sunt mai mici în calorii decât cocktail -uri și pot face un eveniment ca un brunch, un duș pentru copii sau un grătar din curte mai special pentru toată lumea – nu doar băutorii din grup.

  dacă aveți renunțat la alcool sau încearcă să taie înapoi-sau sunt găzduiți oaspeți care au nevoie sau preferă băuturile non-alcoolice-aceste machete răcoroase și bubuite vor face ca orice zi de vară să se simtă puțin mai răcoroasă.

  Blackberry Mint Mocktail Rețetă

  Randament: 2

  ingrediente:

  8 mure proaspete (mai mult pentru garnitură după dorință) 10 frunze proaspete de mentă (mai mult pentru garnitură după dorință) 2 t Suc proaspăt de lămâie 1 cană de sodiu ½ cană de apă ½ cană suc de afine

  Direcții:

  într -un agitator de cocktail, se încurcă împreună murele și menta până când sunt bine amestecate. Adăugați suc de lămâie, suc de afine și apă în agitatorul de cocktail, acoperiți și agitați pentru a se amesteca bine. Se strecoară amestecul în două pahare de servire cu gheață. Topiți fiecare pahar cu ½ cană de sodă de club. Garnisiți cu mure și mentă după cum doriți

  Informații despre nutriție pe porție: 54 de calorii; 0 grame grase; 0 grame grăsimi saturate; 0 mg colesterol; 27 mg sodiu; 13 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 1 grame proteină

  Rețetă de machetă de rozmarin de grapefruit

  Randament: 2

  Ingrediente:

  Suc și zest de o lămâie 3 Sprigs rozmarin, rozmarin, Rosemary, Divizat 1/2 cană suc de grapefruit 1/2 cană apă 1 cană de sodiu club, împărțit

  direcții:

  într -un agitator de cocktail, suc de lămâie, zmeură de lămâie și frunze de la unul Sprig de Rosemary timp de aproximativ un minut. Adăugați suc de grapefruit și apă. Acoperiți și agitați pentru a se amesteca bine. Se strecoară amestecul în două pahare de servire. Adăugați gheață dacă doriți. Topiți fiecare pahar cu ½ cană de sodiu club. Garnisiți cu sprig de rozmarin.

  Informații despre nutriție pe porție: 29 de calorii; 0 grame grase; 0 grame grăsimi saturate; 0 mg colesterol; 24 mg sodiu; 7 grame de carbohidrați; 0 grame fibre; 0 Grams Protein

  rețetă de mocktail mimosa

  randament: 2

  Ingrediente:

  1 cană suc de portocale cu pătăuri proaspete 1 cană de sodiu club 2 T Suc de lămâie proaspăt stors 6 frunze proaspete de busuioc (mai mult pentru garnitură după dorință) 2 felii de portocale (pentru garnitură după dorință)

  Direcții:

  într -un agitator de cocktail, încurcă -l împreună Suc de lămâie și busuioc până când busuiocul este ofilit. Adăugați suc de portocale în agitatorul de cocktail, acoperiți și agitați pentru a se amesteca bine. Se strecoară amestecul în două pahare de servire. Topiți fiecare pahar cu ½ cană de sodă de club. Garnisiți cu felii de portocale și busuioc după cum doriți.

  Informații despre nutriție pe porție: 60 calorii; 0 grame grase; 0 grame grăsimi saturate; 0 mg colesterol; 26 mg sodiu; 14 grame de carbohidrați; 0,5 grame fibre; 1 grame proteină

  În căutarea mai multor informații și doriți să faceți o întâlnire cu un dietetician înregistrat? Sunați la 1-855-434-5483 sau vizitați Nutrition Services pe Henryford.com.

  Pentru mai multe rețete sănătoase și sfaturi nutriționale, abonați -vă pentru a primi e -mailurile noastre săptămânale astăzi.

  Categorii: Eatwell

  Etichete: Nutriție, rețete

  Obțineți The Îngrijirea de care aveți nevoie

  deja un pacient Henry Ford?

  Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și se auto-programează programări prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

  https://harmoniqhealth.com/ro/tonerin/ dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

  Alte opțiuni de îngrijire

  • Programați online
  • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
  • Vizite video la cerere
  • Vizite video programate

  Testarea capidă

  Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

  solicitați o nouă programare a pacientului

  din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

  • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
  • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
 • Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * Email * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerere Connect.FORM PACIELD.HC4__MOSTRECENTLAEDSOURCE__C pacient.LeadSource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiry__c.HC4__Status__c HC4__inquiry.> Indiferent dacă îți place să pictezi sau nu ai ținut niciodată o perie, luând pictura în timpul călătoriei tale de cancer vă poate ajuta să găsiți pace.