• Home
  • Blog
  • Nézze meg a vírusok kezeléséről szóló korábbi cikkemet.

Nézze meg a vírusok kezeléséről szóló korábbi cikkemet.

Nézze meg a vírusok kezeléséről szóló korábbi cikkemet.

oldalak

«első‹ előző12

a szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy igazgatóság által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az alkotó, és az alkotó az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastja. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Az influenza rohamosan fut ebben a szezonban. Hogyan lehet megkülönböztetni azt a kevésbé veszélyes unokatestvérétől, a megfázástól? A tünetek gyakran átfedésben vannak, tehát mikor kell aggódnia? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztal a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Ez a kórházi időskorúak egyik vezető halálának oka. Ez zavarhatja a légzést, és szükségünk van oxigénre az élethez. Az időskorúak és a gyermekek mellett a CDC átfogó listája van azokról az emberekről, akiknek leginkább veszélyeztetik a tüdőgyulladás, ideértve az asztmatikát és a cukorbetegséget. a szív) szintén az influenza kockázata, bár kevésbé gyakori. ? Itt vannak azok a tünetek, amelyekkel soha nem akarnak összezavarni:

A mellkas és a hasi izmok segítségével való lélegzés bármilyen problémája, hogy keményebben dolgozzon (úgynevezett „visszahúzások”) lila vagy kék (cianózisnak nevezett) zavar alacsonyabb szintű képtelenség alacsonyabb szintű képtelenség. A láz tőzsdén kívüli gyógyszereket használó gyógyszerek magas lázú mellkasi fájdalomcsillapító jeleit, például szédülést, vagy képtelen maradni a folyadékok ellenőrzhetetlen hányás

A gyerekekben, a fentiek mellett, ha tapasztalják:

A vakcina esetleges kockázata perc, összehasonlítva az influenza és az általa elárasztott pusztítás kockázatával. > A hideg vagy influenza kezelése

Egyikre sem gyógyítható – a felfedezés biztosan egy napon gazdag lesz. Miért olyan nehéz megtalálni a gyógymódot? Mivel ezek a alattomos vírusok gyorsan mutálnak – nem könnyű megtámadni, ha folyamatosan megváltoztatja megjelenését. Egyszerűen kezelheti a tüneteket, amíg a vírus meg nem veszi a pályáját. Nézze meg a vírusok kezeléséről szóló korábbi cikkemet.

OH, és az antibiotikumok nem érintik a vírusokat; Csak a baktériumokkal küzdenek. Az oseltamivir (tamiflu), egy anti-vírusú gyógyszer, az influenza esetén felírható. Az influenza vírusra gyakorolt hatása szerény, esetleg csökkenti a súlyosságot, és csak egy napra rövidíti az időtartamot. Vegye figyelembe, hogy ez nem olyan hatékony, ha a 48 órát a kezdet elteltével veszi. Tökéletes? Nem. És ez ismét annak köszönhető, hogy ezeknek a hibás hibáknak a gyors mutációja. A vakcina kidolgozásakor a tudósok extrapolálják a leggyakoribb törzseket, amelyek az utunk felé haladnak, majd oltást hoznak létre annak elpusztítására. Hadd mondjam el, hogy még az influenza elleni részleges védelem is jobb, mint egyik sem. A legtöbb ember, aki meghal, nem oltottak be. Minden más orvos, akit ismerek – először szeptemberben oltásba kerül, amikor a lövést elérhetővé teszik. Soha nem ártanám a gyermekeimet, és egy pillanatig nem is haboznék oltani őket. A vakcina esetleges kockázata perc, összehasonlítva az influenza kockázatával és az általa okozott pusztítással. Ez az egyetlen jó módszer, amellyel megállíthatjuk annak elterjedését másokra. Gondolj az idős nagyszüleire vagy az életed gyermekeire. Azoknak, akik azt mondják nekem, hogy „csak soha ne betegedj meg”, nemcsak megvéd téged, hanem védi a körülvevőket is. A házban hívja fel a Doctor Facebook, a Twitter és a Pinterest oldalait! Ha ma itt valamit megtanult, vagy egyszerűen csak élvezheti az egészet, akkor meghallgathatja és feliratkozhat a House Call Doctor Podcast-ra az Apple Podcast-on, a Spotify-on és a Stitcher-en. szigorúan csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig keressen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdésekkel kapcsolatban. A tartalom itt szigorúan csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

sanaz majd, md

dr. Sanaz MID egy testület által tanúsított családi orvos, aki a Philadelphiai Drexel Egyetemi Orvostudományi Főiskolán végzett. Különleges érdekei a nők egészség- és betegképzési oktatásában.

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2010. augusztus 9. 1 perces olvasás

q. Nemrég vettem egy folyékony D -vitamin -kiegészítést, és nagyon nem szeretem az ízét. Kíváncsi voltam, hogy a főzés előtt hozzá tudom -e adni az étkezéshez, hogy elfedjem a kiegészítő ízét, vagy hogy lebontja -e a vitamint.

a. Noha sok információ van arról, hogy a főzés hogyan befolyásolja más tápanyagokat, nem sok kutatást végeztek arról, hogy a D -vitamint hogyan befolyásolja a hő. A biztonságos oldalon való részvétel érdekében megpróbálhatja hozzáadni azt a hideg ételekhez, a forró helyett. Lehet, hogy nem veszi észre az ízét, ha például hozzáadja egy turmixhoz.

smoothie-kép a Shutterstock jóvoltából. A szerző, és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

A fruktózis valóban a hibás az elhízás növekedéséért? Mennyi fruktózt tud biztonságosan fogyasztani? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. , idegesen megkövetelve, hogy tudják -e, hogy pontosak -e vagy sem. A listája tartalmazott ilyen dolgokat:

“Annyi fruktózt enni, amennyit csak akar, de soha nem fogsz tele. Valójában éhesebbnek fogod érezni magát; ” és

„A fruktózt közvetlenül a májban zsírsavakká alakítják”; és

„A fruktóz inzulinrezisztenciához, 2. típusú cukorbetegséghez és metabolikus szindrómához vezet;” és

„A fruktózfogyasztás olyan, mint a láthatatlan zsírt fogyasztani, mert elcsúszik a test védelmein. Ezért el kell kerülnünk a gyümölcsök fogyasztását a fogyás során. ”

Nyilvánvaló, hogy ezeket a„ tényeket ”egy olyan könyvből vették fel, amelyet egy népszerű fogyás valóság show -val társított televíziós személyiség írt. Wikipedia bejegyzésének szerint ez az egyénnek nincs formális oktatása, képzése vagy hitelesítő adata a táplálkozás, a biokémia vagy az egészségtudomány területén. Diplomája a média és a kommunikáció területén van – ami tökéletes … mert a televízióban karrierje van. televízió. Azt mondom, hogy „sajnos”, mert úgy tűnik, hogy sok téves információt, hamis tudományt és szükségtelen szorongást terjeszt. És amikor a fruktózról van szó, akkor rengeteg ezt kell megkerülnie. Néhányuk – például az a tény, hogy a fruktózt zsírsavakká alakítják a májban – valójában alapot adnak, de nem olyan baljóssok, mint amilyennek hangzik. Mások – például a fruktózról, amely láthatatlan zsírként működik, és a test védelmein átcsúszik – közelebb áll a paranoid fantáziákhoz. Hadd lássam, tudom tisztázni-e, mit csinálsz-és ne-félj a fruktóztól. Fruktóz -malabsorpcióként, amelyben még kis mennyiségű fruktóz is okozhat problémákat. A következő információk nem feltétlenül vonatkoznak ezekre az emberekre.

Nem eszünk fruktózt, ételt eszünk

Mindenekelőtt, amikor figyelembe vesszük a fruktózt a testre gyakorolt hatást, fontos, hogy ne felejtsük el, hogy nem eszünk fruktózt. Ételek eszünk.

oldalak

123Next ›Utolsó»

A szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy igazgatóság által tanúsított engedélyezett táplálkozási szakember, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző, szerző , és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Stressz! Vagy mondjuk, stresszssss !!!!!! Ha nyugdíjba vonul, és egy kastélyban él egy személyes séfével, házvezetőnővel és masszázs terapeutával, egyszerűen vegye le a terhelést és pihenjen! De a többiek számára íme néhány tipp arról, hogy enyhítheti a munkahelyi, otthoni és a mindennapi életben a stresszt és a szorongást.

Bruce és Jeanne Lubin kattintson most erre a linkre, akik tudták? 2016. szeptember 15-én 5 perces olvasás

Egyél csokoládét! Így van: Gondolj csak az összes csodálatos stressz-leválasztó desszertre, amelyben megengedheted magukat-mindegyik a jó mentális egészség nevében! Pánikrohamok, fontolja meg egy kis üveg kedvenc illóolajának hordozását. Az orr átjárók nagyon közel állnak az agyhoz, és az illat egy pillanat alatt erőteljes hatással lehet az érzelmi állapotára. (Fontolja meg, hogy egy rég elfeledett szaga hogyan szállíthatja Önt egy másik időbe és helyre.) A levendula kivételével a figyelembe veendő illatok közé tartozik a bazsalikom, a bergamott, a kamilla, a jázmin, a rózsa és a rozmaring. De bármit is választhat, amit csak akar! Érdekes, hogy kimutatták, hogy a vanília kiválthatja az endorfinok felszabadulását, így akár egy apró üveg vaníliakivonatot is elhelyezhet a pénztárcájába, és szimatolhatja azt a gyors megkönnyebbülés érdekében.

Heat Plus aromaterápia bizonyult, hogy enyhíti a stresszt és a szorongást. De ne töltsön el pénzt egy aromaterápiás párnára! Ehelyett adjon hozzá főzött, hosszú szemű rizst egy zoknihoz, és kösse be. Ahhoz, hogy egy kis illatot hozzáadjon a párnához, tegyen néhány csepp kedvenc illóolajat a rizsbe a bezárás előtt. Ha egy hosszú nap után egy kis hőre van szüksége, ragassza rá a mikrohullámú sütőbe 1-2 percig, és megnyugtató meleg lesz.

Menj a salátához

Adjon hozzá egy oldalsalátát a következő étkezéshez. A sötétzöld, leveles zöldségek, mint például a svájci mandara és a kelkáposzta, kiválóan alkalmasak a kortizol negatív hatásainak ellensúlyozására – amelyet felszabadulnak, amikor stresszes vagy – a testben. Ha jól kiegyensúlyozott elmét és testet szeretne, akkor jól kiegyensúlyozott étrendet kell enni! Rutin, amely segít enyhíteni a stresszt, sőt növeli az immun- és keringési rendszereket. A zuhany vége felé fordítsa fel olyan melegen, amennyire csak tudsz, és hagyja, hogy három percig melegítse a testét. Ezután fordítsa le, hogy a víz hűvös legyen, és hagyja, hogy 30–60 másodpercig átfutjon a testén. Ismételje meg annyiszor, amennyit csak akar, hidegen végződik. Amikor kijut a zuhanyból, dörzsölje meg erőteljesen egy törülközővel, hogy ösztönözze a keringést. Ne folytassa a kontrasztos hőmérsékleteket, ha szédülnek, émelygõnek vagy túlságosan hűtöttnek érzi magát. Idővel itt függőleges feszültségvonalak alakulnak ki. Amikor úgy érzi, hogy a homlokát a koncentrációval vagy a stresszel köti össze, szánjon egy pillanatra az izom megcsípését, és a homlok közepétől a homlokvonal mentén dolgozzon, hüvelykujjával és hajlított mutatóujjával. Nem csak jobban érzi magát, ha emlékezteti a testét a szabadon bocsátásra, hanem megakadályozza a ráncokat is! Éljen a kedvtelésből tartott állata nélkül, igazad van! A kedvtelésből tartott állatokkal való játékkal vagy kedvtelésből tartott állatokkal ismert, hogy csökkenti a vérnyomást, javítja a hangulatát és csökkenti a stresszt. Bebizonyosodott, hogy mindenféle háziállattal együtt dolgozik: kutyák, macskák, hörcsögök – minden típusú, de pornyuszal. Igyon néhány csésze kamilla, citrombalzsamot vagy szenvedélyes virágteát. Furcsa módon a Catnip nyugtató hatással van az emberekre is – ellentétes a macska barátainkkal szembeni erejével! Adj hozzá egy kicsit a tea zöld teájához, és kevesebb stressz érzés lehet. Keressen másokat, és kerülje el magát. Ebédeljen egy barátjával, tervezzen egy szórakoztató kirándulást a családjával, beszéljen egy szomszéddal a szupermarketben, vagy csak tartsa az ajtót egy idegen számára a postahivatalban. Amikor kapcsolatba lép a családjával, a barátaival és a közösséggel, kevésbé valószínű, hogy szorongást érez. Manapság annyira bombáznak minket a média és a technológia, hogy ez gyakran szorongóbbnak érezheti magunkat, nem pedig jobban összekapcsolt. Kapcsolja ki a mobiltelefonját, kapcsolja ki a TV -t, hagyja figyelmen kívül néhány napig a hírt, és próbálja meg korlátozni a számítógépen töltött időt. A stimuláció csökkenése segíthet a lazításban. Még pihentetőbbé teheti, ha néhány csepp levendula illóolajat hozzáad a fürdővízhez. A levendula úgy tekinthető, hogy nyugtató hatással van a testre, tehát a meleg víz felszabadítja a csomókat a feszült izmokból, az édes illat enyhíti a feszült elmédet. Ha magazinot nyitott vagy nemrégiben online volt, akkor valószínűleg hallott a figyelmes meditációról. A Fortune 500 vállalati alkalmazottai, sportolók, hallgatók, foglyok és még sokan mások is megtanulják ezt az ősi művészetet. Az ötlet az, hogy ha ül, és a lélegzetére összpontosít, és megpróbálja elengedni a zavaró, aggasztó gondolatokat, akkor csökkenti a szorongás általános szintjét, javítja a koncentrációt, erősíti a másokkal fennálló kapcsolatait és még sok más. A hatékonyság alátámasztására szolgáló tudományos bizonyítékok meglehetősen erősek, és ami a legjobb, a meditáció ingyenes! Elindulhat, ha csendesen ül 15 percig, vagy akár 1 percet is.